D’Hondt de Caritat & Partners

 

D’Hondt de Caritat & Partners

Het advocaten kantoor D’HONDT de CARITAT & PARTNERS in Brussel werd opgericht op 1 januari 2007. Het is verder gegroeid uit de activiteiten die door Mters Amand D’HONDT en Yves de CARITAT vanaf 1974 werden opgestart onder de naam D’HONDT & de CARITAT.

 

Specialisaties van het advocatenkantoor

Naast een algemene praktijk in burgerlijk en handelsrecht, heeft het advocaten kantoor een uitstekende reputatie opgebouwd in het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Verder behandelt het bureau zaken in contractrecht, verkeersrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en medeëigendomsrecht.

Het advocaten kantoor verstrekt eveneens juridisch advies aan bedrijven.

Knowhow en reputatie

Het bureau heeft al een ruime expertise opgebouwd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, zoals het Heyzeldrama, de Switelbrand in Antwerpen, de ontploffing van de silo’s in Floreffe of de zaak van de “Chinese Kruiden”. Verder behandelt het ook schadegevallen in de domeinen van medische- en farmaceutische aansprakelijkheid, letselschade, bouwgeschillen, asbestcontaminatie, milieuverontreiniging of treinongevallen. D’HONDT de CARITAT & PARTNERS is een dynamische ploeg van 10 advocaten die zowel op de nationale als internationale markt met toewijding en in alle onafhankelijkheid bijstand verleent aan haar cliënteel, bestaande uit particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen, beroepsverenigingen en verschillende verzekeringsmaatschappijen. In dat opzicht werd het als enig Belgisch advocatenkantoor opgenomen in de “Best’s directories of recommended insurance attorneys and adjusters”. Het advocaten kantoor oefent haar activiteiten uit in heel België en in het buitenland zowel in het Frans als in het Nederlands, in het Engels en ook in het Italiaans.

Ontvang nieuwe content rechtstreeks in uw inbox.